duminică, 4 octombrie 2009

Viata de student Erasmus in Durham

0 Comentarii
Brrr... Ce frig e in Anglia! Toata ziulica sufla vantul! Incerc sa ma obisnuiesc cu vremea, dar degeaba! :) oricum, vreau sau nu, o sa-mi treaca moftul si ma voi acomoda si cu vantul permanent si cu clima putin mai racoroasa decat in Romania! Cu toate acestea, petrecerile organizate de facultate te mai incalzesc putintel:P.
Ca tot am pomenit de petreceri, aici am observat un lucru ce in nicio universitate din Romania nu se intampla! Prima saptamana au loc o multime de evenimente si petreceri, dar ce mai petreceri! Am ramas uimit sa vad in subsolul Uniunii Studentilor o discoteca uriaza, cu un ring imens, bar DJ, si tot ce vrei pt a se numi disco in adevaratul sens, toate acestea fiind supravegheate de Universitate.
Prima seara de intampinare a studentilor a fost organizata intr-un mod cu totul exceptional! La unul din colegii s-au tinut 3 petreceri de bun-venit, simultan: una a fost petrecere salsa, una cu muzica diversa de club, iar una cu muzica traditionala parca irlandeza cu dansuri de grup (cu scopul de a interactiona si de a socializa).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats