luni, 13 septembrie 2010

S-a dus și vara.. (cum să faci un USB bootabil cu Windows XP/2000/2003/Vista/7/32 sau 64 biți, în patru pași)

0 Comentarii
Soarele zâmbește din ce în ce mai rar, începe să fie din ce în ce mai timid, ascunzându-se parcă mai des pe după norii tomnatici. A venit toamna iar și odată cu ea încep iar să-mi fac simțită prezența pe blog, după absența de aproape o vară întragă.
Revin prin a prezenta un utilitar foarte interesant, Novicorp WinToFlash, ce ușurează munca destul de mult a celui ce dorește să instaleze/reinstaleze un sitem de operare windows de pe stick usb.
E destul de simplă folosirea programului, întrucât nu necesită cine știe ce cunoștinte avansate.
Programul îl puteți downloda dând click aici.

Primul pas pe care trebuie să-l faceți după ce îl downlodați este să dezarhivați fișierul downlodat, apoi deschideți aplicația WinToFlash.


Pasul doi: faceți click pe Windows Setup Transfer Wizard, o bifă mare verde, nu o puțeti rata!

Pasul trei: Trebuie să apasați Next, dacă aveți ceva cunoștințe avansate, vă puteți juca și cu setările avansate, dar deocamdată ne rezumăm doar la Next, ca în imaginea de mai jos.

Pasul patru: Tot ce mai rămâne de făcut este să indicați calea spre CD/DVD-ul cu windows (pe care se presupune că îl l-ați introdus în unitate) și calea spre stick-ul USB. Tot ce aveti de făcut apoi este sa dați Next și să vă relaxați la o cafea pentru că va dura ceva timp.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats