duminică, 19 septembrie 2010

Windows Live SkyDrive - 25 giga de stocare online

0 Comentarii
Microsoft a marit spatiul de stocare pe skydrive la 25 giga pentru stocari de orice tip de documente in limita a 50 mega per upload. Sufiecient si indestulator, avand in vedere faptul ca nimic gratuit si de calitate nu se ofera in zilele de astazi. Deocamdata doar testez serviciul si marturisesc ca sunt destul de multumit de calitatea serviciilor oferite, mai ales ca 25 giga imi sunt mai mult decat suficienti pentru documentele pe care vreau sa le am mereu alaturi fara a cara un stick cu mine sau alt mediu de stocare, o conexiune la internet fiindu-mi suficienta.
Serviciul pentru a fi si mai eficient, l-am combinat cu Gladinet, programel ce-l integreaza in windows explorer pentru un transfer drag and drop mai eficient.
De mentionat ca skydrive nu suporta Ftp, ceea ce ma face sa-i ofer un punct in minus, necesitand un software aditional pentru o mai usoara gestionare a documentelor.
Un plus ar fi acela ca orice fisier poate primi un link de acces rapid pentru a face share cu oricine. Asta, alaturi de alte optiuni fac din acest serviciu unul ce merita toata atentia.
Pentru mai multe detalii: http://login.live.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats