miercuri, 5 ianuarie 2011

De ce preferă unele femei tinere moși?

2 Comentarii
Mereu am avut o dilemă la care nu am găsit până acum răspuns și-mi ziceam: unele femei sunt pur și simplu proaste.  Dar până la urmă de ce unele femei sunt atrase de bătrâni bogați? În sfârși intuiția mea a fost confirmată! Chiar sunt proaste! Acesta a fost răspunsul unui studiu.
”Se pare ca la doamnele cu un IQ mai mic instinctul de avea o siguranta financiara este mult mai pronuntat.
Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Michigan, tendinta femeilor mai putin inteligente de a cauta un domn cu bani nu are legatura cu lacomia, ci mai degraba cu dorinta de-a avea un viitor sigur atat ele cat si copiii pe care urmeaza sa ii aiba.
Medicul Christine Stanik din Michigan crede ca este absolut natural ca femeile limitate din punct de vedere intelectual si educational, fara o perspectiva profesionala, sa isi doreasca sa aiba langa ele un barbat cu bani.
“Inca din antichitate femeile isi indreptau atentia catre barbatii cu o stare financiara buna. Ele stiau ca acestia reprezentau o sansa la supravietuire. Acest lucru se aplica si in prezent, mai ales in cazul celor care nu au o cariera care sa le confere independenta financiara “, a declarat Stanik.” - sursa Știrile Pro Tv.

2 Responses so far

  1. GP says:

    "și-mi ziceam: unele femei sunt pur și simplu proaste." Sunt sigura ca, fiind un membru Mensa(desi asta nu-ti da absolut niciun drept sa generalizezi), puteai lesne sa inlocuiesti cuvantul "proaste" cu un altul. Nu de alta, dar ai putea parea usor frustrat ca acele "proaste" nu-ti dau atentie.
    Proaste nu sunt toate, poate unele chiar iubesc persoanele dupa care umbla. Sau, au bine stabilit task-ul, nu crezi?

  2. Anonim says:

    Un nivel scazut al IQ-ului, rezulta lipsa de inteligenta. Lipsa de inteligenta = prost/proasta.(sursa dex 1998)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats