sâmbătă, 12 martie 2011

Povestea unei mobilitati de plasament Erasmus 9 - Amsterdam

0 Comentarii
Printre primele vizite făcute în Olanda a fost și cea în Amsterdam, orașul unde orice este posibil: să cumperi femei din vitrine în Red Light District (foto stânga): grase, slabe, albe, negre, europene, asiatice, tinere, bătrâne, (după preferințe și fantezie) până la a fi întrebat subtil dacă vrei să cumperi cocaină, heroină, LSD sau direct din Coffe Shopuri orice tip de Canabis și variațiuni ale acestuia. Dar Amsterdamul nu se reduce numai la atât! Biserici superbe (foto dreapta) , muzee de artă si istorie și franciza Mamade Tussauds fac din Amsterdam locul îmbinării perfecte și absolute dintre sacru și o viață profund profană. 
Un oraș mult prea aglomerat pentru mine, populat în mare parte de turiști ce mișună încoace și încolo într-un tranzit perpetuu. 
Întrebarea inevitabilă ce mi-a apărut în minte a fost: cum îți poți crește copilul aici când tentațiile sunt la tot pasul? Și de aici o mie de întrebări, toate fără un răspuns. Cert e că le compătimesc pe acele femei/fete de după ușile mari de sticlă transparentă ce-ți fac ademenitor din ochi.. Cum iți poți crește copilul când o copilă îți face din ochi? 
Mirosuri mult prea tari mi-au umplut nările pe majoritatea străzilor pe unde treceam și cred că o zi în Amsterdam mi-a fost deajuns. Rotterdamul îmi place mai mult..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats