vineri, 4 mai 2012

Fishsim 2. Cel mai tare simulator de pescuit pe calculator

0 Comentarii

Deja căldura face ravagii peste tot și mie mi se face din ce în ce mai mult poftă de pescuit! Dar cum de săptămâna viitoare începe sesiunea, nu pot să-mi permit decât o partidă virtuală de pescuit. Am ales pentru pescarii înrăiți unul din cele mai complexe și realiste jocuri de pescuit: fishsim2.  
Cu toate că nu excelează la grafică, fiind un joc destul de vechi, nivelul realismului compensează. Poți pescui cu 2 scule, pe care le poți pregăti așa cum dorești. De la ac până la mulinetă, fir, momeală, băț... orice, orice poți face așa cum îți dorești. Partea mai dificilă este alegerea ideală a sculelor de pescuit, având în vedere multitudinea de selecții și combinații posibile! 
După ce te-ai hotărât ce lansete, fir, ace, mulinetă folosești te poți gândi și la momeală, desigur, totul în funcție de ce dorești să prinzi. 
Mai poți selecta să pescuiești în una din miile de locații posibile, de la râuri, lacuri, apă dulce, sărată etc. 
A da! Să nu uit că orice pescar ce se respectă, își pregătește pe lângă trusa de pescuit și ceva nadă. Astfel jocul îți oferă posibilitatea de a aduce pe baltă o selecție variată de nadă cu care să momești un anumit loc. 
Jocul oferă și o opțiune de multiplayer, așadar puteți să vă găzduiți un joc și să faceți o partidă virtuală de pescuit fie online în timp real, fie offline. Nu prea m-am jucat cu aceste opțiuni, dar nu părea prea dificil de setat parametri unui joc multiplayer.
Toate acestea fiind spune, nu pot decât să vă doresc un fir virtual întins!

Jocul poate fi downlodat de aici sau accesând linkul producătorului: fishsim.net.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats