miercuri, 1 august 2012

Avon sărbătorește 15 ani la Roman

0 Comentarii
Astăzi pare-se că firma Avon s-a gândit să sărbătorească și în urbea romașcană 15 ani de existență pe piața românească. Ce pot să zic.. organizare la pământ, o scenă improvizată, bani cheltuiți degeaba, 60 de oameni prezenți dintre care 45 erau reprezentanți, iar restul rude sau cunoștințe, târâte probabil cu forța.
După părerea mea totul a fost un fiasco.. Oricum cine mai cumpără astfel de produse probabil e destul de credul, publicul țintă fiind masa dezinformată, liceene și studente cu pretenții de „pițipoance” (totuși nu generalizez, doar subliniez targetul). 
Păcat că nu există totuși anumite reglementări și standarde de calitate că de altfel multe firme de genu` ar dispărea de pe piață. Dar asta e.. Rămânem în continuare cu ochi-n cataloage urmărind cine știe ce promoții pentru produse supraevaluate din punct de vedere calitativ. 
Oricum, cert este că personal prefer să fiu reticent la produsele vândute în colț de stradă pe o vreme de +30 grade celsius, neexistând nicio diferență față de bazarul din Suceava de exemplu (by the way.. pentru cei ce știu bazarul, multe produse le găsiți și acolo aduse de prin cin știe ce locuri dubiose, deci makes us think about where it all comes from...). Totuși, nu conțin anumite chimicale care se presupun a avea nevoie de anumite temperaturi de condiționare care cu siguranță sunt undeva mai jos de 35 grade? Cu toată reclama care se face mai ales pentru arhicunoscutele creme pentru un ten sănătos și tânăr (yeah right...) cred că totul miroase mai mult a jecmăneală. Păcat că OPC-ul sau alte corpuri de control nu-și fac datoria cum trebuie, atunci când trebuie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats