sâmbătă, 13 aprilie 2013

Cum am scăpat eu de reclamele de pe Kindle 4 fără să plătesc?

16 Comentarii

Știu că mulți distribuitori oferă, de regulă, două variante de Kindle una mai scumpă, fără reclame și una mai ieftină, cu reclame. Ce înseamnă asta? Pe scurt: dacă îți faci cont pe amazon și intri pe net de pe Kindle și ai varianta cu reclame, vei primi reclame în partea de jos a ecranului în meniul principal și în loc de screensaver.


Dar dacă am varianta cu reclame și nu am cont, de ce mi-aș face cont pe Amazon? Nu e mai bine să nu-mi fac cont și astfel nu mai primesc nicio reclamă? Nu cred că e mai bine, pentru că reclamele se pot îndepărta legal și gratis chiar de Amazon! În plus, avantajele de a avea un cont pe Amazon sunt suficient de multe pentru a convinge pe oricine să-și facă un cont. În primul rând ai acces la un conținut exclusiv celor ce au cont, precum unele cărți gratuite, jocuri pe Kindle (da merg jocuri pe această variantă de Kindle, vezi aici detalii), ai acces la personalizarea e-book readerului, poți crea coleții în care să-ți organizezi cărțile, beneficiezi de o adresă unică de mail de genul orice@kindle.com, la care poți trimite cărți în orice format și automat vor fi convertite și trimise pe Kindle dacă te conectezi cu el la net! Și în plus, e gratis! De ce nu ai vrea să cumperi un Kindle mai ieftin și să scoți reclamele gratis? Cum? Nimic mai simplu! Trebuie să urmezi câțiva pași simple:

1. Fă-ți cont pe amazon.com
2. Mergi aici.
3. Completezi câmpurile și dai Chat, pentru a intra în legătură directă cu un reprezentant.

Explici că ești din România și conținutul pe care îl primești nu se aplică pentru țara ta (vezi să ai e-book readerul înregistrat pe România și toate detaliile din cont completate) le poți spune ceva de genul în engleză: I have bought Kindle Paperwhite with speciall offers. I am located in Romania and I do not have access to Amazon Special Offers regarding Kindle.Would you be so kind to remove special offers from my Kindle Device? Thank you. Reprezentantul va scoate gratuit reclamele și data viitoare când te conectezi la net cu el, vor dispărea toate reclamele. Felicitări ai un Kindle fără reclame, totul testat pe propriul Kindle!

16 Responses so far

 1. Anonim says:

  Am auzit ca pentru formatul pdf Kindle nu e deloc recomandat.Vreau sa-mi cumpar si eu un ebook reader si ma orientasem spre Kindle dar faptul ca multa lume mi-a zis ca nu e ok pt pdf ma cam face sa iau in considerare si alte alternative...

 2. Anonim says:

  Mi am rezolvat problema intr- un minut! Mersi!

 3. Anonim says:

  Si la mine s-a rezolvat imediat. Multumesc de pont ;)

 4. Anonim says:

  Rezolvat si eu! Multumesc!

 5. Anonim says:

  Foarte precis, foarte eficient.
  Multumesc, esti foarte tare!

 6. Anonim says:

  Cea mai buna metodă pentru cei care folosesc Kindle în România! Mulţumesc foarte mult!

 7. Anonim says:

  Multumesc frumos, a functionat si pentru kindle paperwhite.

 8. Anonim says:

  excelent! mi a luat 2 minute si un indian simpatic pentru paperwhite 2nd edition :)) multumesc frumos. pt ingrijorarile cu pdf: functioneaza f bine, ori se instaleaza calibre, ori send to kindle, ori pur si simple iti trimiti singur email la yourusername@kindle.com cu cuvantul 'convert' in subiect. nu uitati de firmware update. inca o data, multumesc! sharing is caring!

 9. Anonim says:

  Buna ziua. Am achizitionat anul trecut din State un Kindle paperwhite wi-fi, cu reclame. Am comunicat cu cei de la Amazon, le-a scos, dar in locul lor apar screen saver-ele care sunt la fel de enervante. Cum pot sa scap de ele? Multumesc anticipat.

 10. Anonim says:

  Multumesc. A functionat!

 11. Anonim says:

  Multumim pentru ajutor , a functionat si la mine .

 12. Anonim says:

  Foarte precis, foarte eficient.
  Multumesc, esti foarte tare! Multumesc

 13. Anonim says:

  Multumesc pt pont.

 14. bogdan says:

  a mers multumesc foarte promti

 15. mulțumesc pentru pont. Am rămas uimit de promptitudinea lor, în 2 min am rezolvat.

 16. Anonim says:

  Super tare !!!
  Tocmai ce am scapat de reclame fara sa dau bani in plus pe unul fara reclame.
  Multumesc pt sfaturi ! Nota 10+ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats