luni, 22 aprilie 2013

Iureșul săbiilor - George R.R. Martin

0 Comentarii
În această a treia parte din saga „Cântec de gheață și foc” George Martin se dovedește a fi un adevărat maestru al condeiului de povestitor. Știe cum să spună o poveste și mai ales știe cum să te țină legat de carte!
În această a treia parte se pregătesc o mulțime de surprize pentru cititor. Personaje la care nu te aștepți îți pierd viața.. conflictul escaladează în întreg regatul Westeros. La nord amenințarea sălbaticilor este din ce în ce mai aproape, la fel și „Umblătorii Albi” par a prinde mai mult curaj curaj, dar vor putea oamenii zidului să facă față celor două amenințări?
Dany își începe campania de cucerire a unor orașe și se îndreaptă și ea alături de cei trei dragoni spre ținutul celor șapte regate, dar cu un prieten mai puțin.
Cercei Lannister, îndoliată, urmărește răzbunarea pe fratele său Tyrion în timp ce Jaime reușește să se întoarcă la ea, dar nu mai e același. ;)
A 3-a parte din serie este prea, prea tare! O recomand cu căldură dar nu înainte de a le fi citit și pe cele anterioare: Urzeala Tronurilor și Încleștarea regilor.
Cărțile le puteți găsi în format pdf, aici, iar pentru e-book reader aici.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go stats